Cum se utilizează tensorul?

Tensorul este un instrument deosebit de precis și eficient în radiestezie, unde este folosit în găsirea răspunsurilor la întrebări legate de mediul înconjurător.

Cum se utilizează tensorul?

Când folosiți acest instrument radiestezic este foarte important să formulați corect întrebările pentru a primi un răspuns cât mai concret. Tensorul poate răspunde doar la întrebări cu “Da” și “Nu”. Păstrând asta în minte putem forma o serie de întrebări, la care să primim un răspuns exact.

Tensorul are multe moduri de utilizare, făcându-l accesibil pentru toată lumea. Tensorul face parte din radiestezie, care este un fenomen prin care un sistem viu care recepționează un semnal prin extrasensibilități, un semnal inforenergetic, și reacționează la decodificarea semnalului respectiv printr-o senzație de vibrație sau mișcare fizica.

Tensorul a fost observat în istorie acum 4000 de ani, fiind văzut în China pentru prima oara în mâinile lui Yu, primul împărat al dinastiei Hia. Până și istoricul Herodot face referire la radiestezie.

În România, radiestezia, și implicit tensorul radiestezic, a început sa fie folosită cu mult timp în urmă. Părintele radiesteziei este considerat Simu Simeon, care se ocupa cu identificarea și găsirea zăcămintelor de petrol din Valea Prahovei prin anii 1935 – 1940. Acesta a găsit 50% din depozitele de petrol folosind radiestezia.

Dea lungul anilor tensorul a fost folosit ca unealtă de descoperire a apei și zăcămintelor de sub pământ. Cel mai comun și cel mai răspândit tip de tensor în timp a fost tensorul făcut dintr-o ramura de alun, deoarece era ușor de găsit, iar lemnul verde și tânăr de alun are o elasticitate ridicata în comparație cu celelalte tipuri de lemn. În timpurile noastre, tensoarele sunt făcute din metal, plastic, sticla sau fibra, toate având același efect și aceleași întrebuințări.

Utilizarea tensorului este simplă:

  1. Vă relaxați și încercați să stați într-un loc ferit de zgomot și de influența celor din jurul dumneavoastră.
  2. Țineți tensorul la nivelul plexului solar, cu mânerul către dumneavoastră și vârful către direcția în care priviți.
  3. Stabiliți mental care va fi mișcarea bilei tensorului. De exemplu: stânga dreapta înseamnă nu, sus-jos înseamnă da.
  4. Dacă întrebarea este statică, de exemplu „Mă iubește X?”, așteptați calmi o mișcare a bilei și implicit un răspuns.
  5. Dacă întrebarea este legată de obiecte îngropate sau surse subterane de apă, vă mișcați încet înainte, în formă de spirală. Când bila începe să se miște conform tiparului „Da”, marcați locul cu un țăruș, hârtie albă, piatră etc.
  6. După ce ați parcurs tot terenul în formă de spirală, vă uitați exact unde ați marcat locul și insistați în jurul acestor puncte.

Un fir de apă subteran sau o conductă va avea un traseu liniar, pe care l-ați descoperit. Un obiect îngropat va fi „vizibil” într-un singur loc.

Mult succes!

Tensoarele pot fi achiziționate direct de pe acest site: https://www.radiestezie.com/categorie/tensor/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *